Restaurants: Japanese Noodles 台東区
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麺屋武蔵 武骨相傳は、武骨 の心技を受け継ぎ、つけ麺専門のお店としてオープン致しました。 武骨同様、黒・白・赤の3つのテイストから味をお選び頂けます。 武骨相傳の「黒」はイカ墨ではなく、タマネギやニンニク、コーヒー豆をオーブンで炭化させた物を使用。ビターな味わいとなっています。チャーシューは、スチームコンベクションでじっくり焼き上げました。外は香ばしく、中はしっとりとしています。 Menya Musashi Bukotsu Soden has opened as a specialty shop for dipping noodles, inheriting the spirit and techniques of Bukotsu. Similar to Bukotsu, you can choose from three flavors: black, white, and red. The "black" flavor at Bukotsu Soden uses charred onions, garlic, and coffee beans instead of squid ink, resulting in a bitter taste. The chashu is slowly roasted using a steam convection method, giving it a crispy exterior while keeping the inside moist and tender.
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