Restaurants Chiyoda City
Discover est, our Michelin-starred restaurant in Tokyo, where Chef Guillaume Bracaval crafts contemporary French cuisine rooted in sustainability. With 95% of ingredients sourced from local farmers, fishermen, and foragers across Japan, each dish highlights the purity of seasonal Japanese produce. Enjoy an elegant fine dining experience where French culinary artistry meets the bounty of Japan’s natural landscape. フォーシーズンズホテル東京大手町の最上階に位置するフレンチレストラン「est(エスト)」では、日本の食文化と旬の食材に対する深い敬意と探求心から生まれた、洗練されたコンテンポラリーフレンチをご提供しております。ミシュランガイド東京2025において4年連続で一つ星を獲得したシェフ・ド・キュイジーヌ、ギヨーム・ブラカヴァル率いるキッチンチームは、記憶に残るファインダイニング体験をお届けするだけでなく、地球環境への配慮を大切にし、持続可能性を重視したメニュー構成と運営を徹底しています。
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