Japanese eel(UNAGI)"Kagurazaka Hamasen" is a hidden gem in Kagurazaka, a charming neighborhood where you can indulge in the unique combination of eel and wine engaging all your senses. Opened in spring of 2024, here you can discover the new allure of eel. We use high-quality domestic eels, primarily from Mikawa, Aichi Prefecture, in pursuit of a new taste in eel culture, served in courses paired with wine. 神楽坂の大人の隠れ家で、五感で愉しむ“鰻×ワイン”。今宵あなたも濱千の虜に 趣のある街「神楽坂」に、新しい鰻の魅力を堪能できる【濱千】が2024年春、オープンしました。「うなぎ」は愛知県三河産の鰻を中心とした上質な国産ものを使用し、鰻文化の新しいおいしさを追求すべく、ワインとのペアリングをコース仕立てでいただけます。店内は温かみのある黒を基調にした居心地のよい空間で、美しい調度品が上質な雰囲気を演出。ゆったりとしたオープンキッチンのカウンター席に座れば、聞こえてくる調理の音や漂う香りもご馳走に。ペアリングはノンアルコールドリンクも豊富にあるので、お酒の飲めない方も心配は無用です。鰻×ワインのマリアージュで新しい鰻の味わいを堪能できる、特別なひと時をお届けします。
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